Stäng
juli 6, 2015
Fanna Ndow Norrby, medarbetare
Det sveptes rejält under förra veckan i Visby. Fanna var vår utsända. Foto: Henrik Montgomery/TT

Stora Tinderguiden: Så gick svepandet i Almedalen

Som ni nog förstod från förra veckans text är jag fett trött. Men, om jag är trött – hur trötta var då inte de som ändå orkade åka till Almedalen? Det ska jag berätta. De var nämligen så trötta att de istället för att lyssna på seminarierna, panelsamtalen och debatterna satt och gjorde något riktigt hjärndött men ändå upplivande. Hur kan jag, som i trötthetsprotest stannat hemma, veta det då?

Jo, för att jag ju såklart har Tinder Plus (mer om detta i nästa tinderguide). Så, jag ställde helt enkelt in min Tinder på att svepa i Visby. Och hello! Jag har aldrig sett en sådan bredd och mängd av politiska personer på Tinder. Det var så många att jag seriöst tror att ett öppet diskussionsforum under namnet ”Samtal om dejting för politiskt insatta” hade varit det mest välbesökta forumet på hela veckan.

Ni förstår inte hur många som typ inte skötte sina arbetsuppgifter under hela veckan pga too busy swiping and checking matches. För att ni ska få en liten inblick i vad som sker när almedalare tittar ner och ler lite i telefonen presenterar jag: De typiska tinderprofilerna i Visby under Almedalsveckan!

OBS! Eftersom vi såklart inte vill hänga ut någon har vi tagit bort namn och profilbilder från Tindergalleriet.

Sök på Politism.se

Pitchar

Skapa pitch
  1. Inga pitchar ännu.