Stäng
mars 13, 2018
Fanna Ndow Norrby, medarbetare

Parterapi on tour

Rykten började spridas redan förra veckan efter en post på Beyoncés Facebook-sida som snabbt raderades. Men på måndagen blev det officiellt. Mr And Mrs Carter ska ut på gemensam Europa- och USA-turné. Här är the official announcement:

Min första reaktion: jag spyr.

Är det detta som väntas? En turné där världens största artist (läs: BEY) ska proklamera att hon fortfarande är kär i sin sviniga man? Är det inte lite väl in our faces? Det har inte ens gått ett år sedan Jay-Z släppte albumet 4:44 i vilket han helt öppet ber om ursäkt. Ber om ursäkt för alla gånger han bedragit henne. Den kända hissincidenten. Och om att det var hans ständiga fuckery som kan ha stressat henne till missfall.

Jag måste ärligt säga att jag inte direkt hoppar av lycka. Tvärtom. Jag känner mig stressad. Ambivalent. Och lite ledsen. Behöver hon ställa sig på scen med honom? Varför gör hon det? Jag vill väl inte se eller höra Jay-Z:s självömkande line ”Let me alone, Becky” från låten ”Family Feud”. Vadå ”leave me alone”? Vad sägs om att ta lite jävla ansvar?

Å den andra sidan. Vad vet jag om Beyoncés plan? Kanske tar hon med honom på en ”own up to your bullshit”-tour. Får arena efter arena att bua ut honom? I’m ready. Men. Det är inte så troligt. Hon är en kristen amerikansk dröm. Hon sätter familjen och pengarna först. Eller? Alltså, jag vet inte. Jag vet bara att alla vi som kastade våra douches till flörtar våren 2016 nu kommer kasta våra pengar på att se två världsstjärnors parterapi. Sånt är livet för ett fan.

Men det svider. Samtidigt som det med största sannolikhet betyder ny musik. Och det kan vi inte missa. Eyes open y’all!

Beyoncés (och hennes cheating ass man’s) turné On The Run II kommer till Stockholm 25 juni.

Sök på Politism.se

Pitchar

Skapa pitch
  1. Inga pitchar ännu.