Stäng
augusti 22, 2018
Fanna Ndow Norrby, medarbetare
Jennifer Lopez. Foto: Chris Pizzello/AP/TT

I år levererade VMA – här är mina favoriter

MTV Video Music Awards (VMA:s) är något så nostalgiskt för mig. Jag är ju 90-talist och bodde framför MTV – när vi hade det hemma. Det hade vi inte alltid, men när vi hade det var MTV:s Video Music Awards min melodifestival – on acid!

Galan var ALLT. Som tittare var det ett av de stora tillfällen en fick se sina favoritartister in real action och de gav allt! Oufitsen var sjuka och scenografin hella extra. Men sen dog MTV och sociala medier förstörde det speciella i att få se sina favoritstjärnor live. Sedan dess har galan bara blivit tråkigare och tråkigare.

Det verkligt intressanta de senaste åren har varit en del politiska inslag – både positiva och negativa. Men snälla, jag tittar väl inte på VMA:s för politiken? Jag vill se emotionella tal och artisterna turn the F up.

I år levererades det! Det känns som att galan är tillbaka på tidigt 00-tal och jag får känna mig mer som ett fan än en politisk skribent. Det är faktiskt rätt skönt. Men visst, jag kan inte låta bli att se att allt värt att se faktiskt levererades av kvinnor.

Jennifer Lopez i ett 10-minuters set nostalgia deluxe:

Plus hennes fina tal acceptence Vanguard award-tal:

Och Nicki alltså, jag älskar att hon kastat trapen o kör all the way hip hop:

Och så såklart Ariana Grande som tog upp sin familj och levererade ett grymt framförande med så många underbara kvinnz:

Sök på Politism.se

Pitchar

Skapa pitch
  1. Inga pitchar ännu.