Stäng
oktober 29, 2015
Margret Atladottir, redaktör
Sarah SIlverman på premiären av "I Smile Back". Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Fun Fact: Ibland betyder en urringning faktiskt absolut ingenting

Världens konstigaste text om Sarah Silverman publicerades hos Esquire häromdagen. Nog för att Esquire är en ”herrtidning”,  (Ärligt nu killar, hur känns det att bli behandlad som så jävla iq-befriad jämt? Nyfiken…) men det här gör en ju bara så trött. Sarah Silvermans fantastiska urringning, glansiga hår och perfekta glamlook på röda mattan får journalisten att dra slutsatsen att NU, NU är Sarah redo att bli en RIKTIG filmstjärna.

Sarah Silverman, som ju är fett rolig (och därför ful eller åtminstone inte hollywoodsnygg, eller vaddå?) har liksom med detta röda mattan-statement sagt hejdå till komikerrollen och hej till filmstjärnerollen konstaterar man. Hon är REDO. Nya filmen ”I Smile Back” är nämligen mer drama än haha-rolig.

MEN. Problemet är att det här inte alls är en ny look för Silverman, som faktiskt i cirka tusen år alltid sett helt smashing ut – ofta med urringat och perfekt makeup – på röda mattan. Detta är liksom hennes VANLIGA look. Signaturlooken, när det är premiärfest.

Men ja, jag antar att en urringning på en kvinna alltid måste betyda någonting ”mer”. Ibland gör det kanske det. Men i det här fallet: Nä.

Sök på Politism.se

Pitchar

Skapa pitch
  1. Inga pitchar ännu.