Stäng
november 20, 2015
Fanna Ndow Norrby, medarbetare
Fanna Ndow Norrby.

Den Stora Tinderguiden – The Bye Felipe Edition

Det är med viss sorg jag bestämt mig för att säga hejdå till möjligheternas app: Tinder.

Tinder må vara riktigt nice. Tinder må ha förgyllt mångas liv. Tinder må ge dig tillgång till singlar i hela världen. Men, det går inte längre… Varför? Jo, det har blivit för stort. Något som var spännande till en början har blivit en pärljakt i den enorma svinstian kallad www. Ju fler snubbar som laddar ner appen ju större blir stian och ju djupare ner i skiten hamnar pärlorna. Jag börjar känna mig smutsig.

Hey – jag slutshamear ej mig själv, och inte dig som fortfarande swipear heller. Digital bekräftelse är extremt egoboostande och jag kan inte garantera att jag inte behöver fylla på självkänslan snart igen. Men, jag känner att jag stått med skit upp till höftknölarna och silat efter pärlor lite för länge nu. Shit ain’t cute. Så, här ett axplock av de grisar jag ramlat över.

tinder01

tinder1

bey

tinder2Jo men såatteeeeh, har denna line funkar förr eller? Inte det? Är det därför du tagit den till tinder?!

tinder3

byeeeee

 tinder4Älskar konstiga länder och invandrare……. o_O Perfekt.

tinder5

Byebye

tinder6

tinder7

bye_hernandez

Och priset till högst kreativa höjd går inte helt oväntat till en rätt cute guy som i sitt första meddelande till mig went:

tinder8

bye_joseline

Sammanfattningsvis vill jag säga en sak till alla dessa små grisar. Precis som en säger till vita eller kanske straighta och andra personer när de tar sig in i separatistiska rum – Ni är inte välkomna. Tinder var rummet som fanns för att man ville bort från svinsnubbarna. – Svinsnubbar, nu när ni alltså tagit upp all plats måste helt enkelt undertecknat hitta nya strategier.

För där ni är kommer jag ej att vara. So, so long piglets!

jasmine_gif

Sök på Politism.se

Pitchar

Skapa pitch
  1. Inga pitchar ännu.