Stäng
februari 19, 2014
Eric Rosén, chefredaktör

Premiär: Lisa Ewald på Politism

Nu säger vi välkommen till en ny medarbetare på Politism. Nämligen Lisa Ewald! *applåder*

Hej! Vem är du?

– Jag är en person som kommer från Göteborg men bor i Malmö. Dock är min göteborgsidentitet ganska stark och jag tror ibland att jag är Håkan Hellström. Varje gång jag åker till Göteborg tänker jag att det kommer bli som i hans musikvideo ”River en vacker dröm” där det är soligt och vackert och alla hälsar på honom. Men ofta är det i stället så att det är regnigt och grått och jag försöker hälsa på nån jag känner igen men hen tittar bort. I Malmö jobbar jag halvtid i min ateljé och halvtid på ett gruppboende för personer med autism. Jag gav ut min debutseriebok förra året, ”Allt kommer bli bra” heter den.

Vilken politisk fråga ligger dig närmast om hjärtat just nu?

– Att alla måste fatta att de är till exempel rasister, sexister, homo- och transfober och försöka göra det bästa av den lilla gulliga situationen. Som Michael Jackson sjöng: ”I’m starting with the man in the mirror, I’m asking him to change his ways” och så vidare.
Solidaritet – att hålla ihop, samarbeta och inte snacka skit om varandra. Snacka skit kan man göra om Babylon. Skoja. Eller..?

Vad kan läsarna förvänta sig av dig på Politism?

– Jag kommer att publicera en ny serie varje vecka, kanske ibland en extra och kanske ibland en gammal gobit.

Till sist, vad önskar du dig allra minst just nu?

– Att uppdragen i GTA 5 ska ta slut.

Här hittar du Lisa på Politism!

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se