Stäng
november 3, 2015
Kawa Zolfagary, bloggare
Handelsbankens vd Frank Vang-Jensen har all anledning att se bekymrad ut. Foto: Maja Suslin/TT

Överlevnadsguide för överklassen

Ingen kan ha missat att det råder en enorm kris i Sverige.

Vi har en situation som leder till ett stort lidande och som skapat en ohållbar situtation. Samhället måste ta sitt ansvar och agera nu. Överklassen måste räddas.

Flyktingkrisen, och vågen av rasistisk terror, har fått oss att glömma bort en annan av samhällets mest utsatta minoriteter. Medan hela Sverige skramlar för att hjälpa de som flyr krig och elände så är det ingen som verkar bry sig om de verkställande direktörerna, som desperat försöker krafsa ihop stålar. Överklassen behöver nämligen också pengar, för det kostar att ligga på topp.

Skärmavbild 2015-11-03 kl. 09.54.58

Faksimil från DN.se

Birgitta ForsbergDagens Nyheter har gjort en lista över hur de akuta behoven ser ut just nu.

Om du som läser detta har någon sak på listan till övers så lämna gärna in det till närmaste hedgefondbolagsdirektör. Det rör sig om allt ifrån boende, gärna i Djursholm så att de får umgås med likasinnade, till lyxyachter och sommarhus. Ingen gåva är för stor, nu måste alla hjälpas åt.

Handelsbankens tidigare VD använde 10 miljoner kronor som han fick i present av banken till att köpa en båt. Ja, det är så illa ställt att de måste förlita sig på gåvor för att överleva. Vi kan bara hoppas att Investors förre VD kan överleva på de över 20 miljoner kronor han just fått i bonus.

Alla som följt samhällsdebatten vet att pengarna är på väg att ta slut, vi måste se till att ta hand om våra egna först.

För att överklassen ska kunna överleva måste vi agera omedelbart. Volontärer från Svenskt Näringsliv håller i detta nu på att sätta ihop ett team av lobbyister som kan säkra skattesänkningar och fortsatta vinster i välfärden.

Och det här är extra allvarligt: Svenska storbanker går på sina knän. Vem vet hur länge till de kommer att klara sig?

För att Stötta Överklassen behöver du inte swisha ditt bidrag, det kommer dras automatiskt från din inkomst varje månad via autogiro och amortering.

#BackaBörjeEkholm

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se