Stäng
september 29, 2014
Margret Atladottir, redaktör
Foto: Henrik Montgomery/TT/Scanpix

Lär känna Björn Söder

Idag valdes Björn Söder (SD) till andre vice talman i riksdagen. Inte rasist men har därför gjort en sammanställning av hans politiska karriär. Bland annat Björn Söders fasansfulla skildring av den ack så hemska Malmöfestivalen. Hur han nästan hungrade ihjäl i jakt på något ”svenskt” att äta:

”Under festivaler brukar det ju inte vara några problem med att finna något att äta. Och det var det inte heller denna gång. Om man vill äta något exotiskt och utländskt förstås. Överallt fanns det utländsk mat. Latin food, tacos, busesca, falafel, Indiska matspecialitéer, Thailändska rätter, Nigerianska specialitéer, kebab och mycket annat. Men var fanns den svenska maten? Är den svenska husmanskosten så dålig och tråkig att ingen vill ha den? Jag letade febrilt. Jag hade satt mig för att om jag inte hittade något svenskt så fick min mage stå ut med att vara hungrig.

Plötsligt. Jag såg ett litet ljus i den för övrigt mörka omgivningen.Sillamackor, stod det på skylten. Jag gick med brådskande steg fram. Förbi alla vitlöksluktande matstånden. Jag kände en glädje. En glädje av att det än så länge fanns någon svensk mat att få tag i.”

Söders inlägg om Malmö är borttaget, men Inte rasist men har givetvis sparat ner det och en mängd andra grejer. Läs, sprid, och normalisera aldrig Sverigedemokraterna.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se