Stäng
februari 22, 2016
Thomas Engström, satirskribent
Hmmmmmmm........

”Fuck allt!” med LUF Stockholm

Känner du ibland att du bara vill säga ”fuck allt”? Någon gång under dagen tänker nog de flesta den tanken, men nu finns det ett ungdomsförbund som kanaliserar den ilskan: LUF Stockholm!

Den som kommer ihåg året som gått minns kanske att förbundet beslutade att verka för en avkriminalisering av tidelag (sex med djur), men som den välskolade supermedelklass de är tar Stockholmsdistriktet nu inställningen ett snäpp längre, de vill nämligen avkriminalisera sex mellan syskon. Och nekrofili, om liket samtycker.

”I en tid när Socialdemokraterna utökar statens kontroll av de fria medborgare vi har i vårt land är det viktigt att vi står upp mot detta förmynderi. Hur länge har incest varit olagligt liksom, typ 100 år? Det är dags att vi tar språnget in i 2000-talet och visar var vi liberaler står i den här politiskt instabila tiden vi lever i. Därför säger vi nu att vi vill fucka allt!”  berättar en representant från Stockholmsdistriktet och hänvisar till Ayn Rands teorier om nattväktarstaten.

Efter att årsmötet beslutade att bifalla motionen ska hela plenisalen, enligt uppgift, ha ställt sig upp och ropat ”fuck your momma, fuck your daddy, the state ain’t your nanny!” medan delegaterna pekade på varandra.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se