Stäng
augusti 21, 2015
Margret Atladottir, redaktör

Efterlysning: Var är Sveriges ”Deez Nuts”?

– Jag vill verkligen inte se Clinton, Bush eller Trump i Vita huset, så jag antar att jag bara försöker sätta upp en fight.”

Orden är den amerikanska presidentkandidaten ”Deez Nuts”, vars riktiga namn Brady C. Olson. En presidentkandidat som senaste tiden fått siffror som 9, 8 och 7 procent i väljarundersökningar. En presidentkandidat som är 15 år gammal och i princip bara vill fucka systemet.

deeznuts

Deez Nuts är trött på tvåpartisystemet, men också de faktiska kandidaterna inför det kommande presidentvalet 2016. Och han har inga planer på att lägga av med trollandet, han kommer att ”ta det så långt som USA är villigt att ta det”. Och han får som sagt väljare med sig, det finns fler som känner som Deez Nuts.

Det enda jag tänker är: Var är Sveriges Deez Nuts? Var är femtonåringarna som har tröttnat? Som vill put up a fight? Som gör det med humor?

För även om det hela är ett ”practical joke” så har Deez Nuts ett riktigt engagemang. På frågan om varför man ska rösta på honom snarare än någon annan svarar han:

”För att jag är ung och jag tror att jag har fräschare idéer eftersom de beslut jag tar skulle påverka mig under en mycket längre tid.”

SVERIGE, VAR ÄR VÅR ALLDELES EGNA DEEZ NUTS? ÄR DET DU?

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se