Stäng
Pressrelease från Gisslén Stintzing AB
maj 22, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Vad ingår i kontorsstädning i Bromma?

Hur rent kommer det att bli på jobbet då en städfirma kommer på besök? Otroligt mycket renare än då ni själva försöker ta hand om städningen! Med kontorsstädning i Bromma så går det att fokusera på jobbet. Det blir ordning och reda och ingen behöver städa på fredag!

Kontorsstädning i Bromma för kök

Hur stort eller litet företagsköket än är så måste det vara rent. Om ingen tar hand om disk och bänkar får vara som de är med smulor och spill så blir det snart otrevligt. Köket kan absolut ingå i en kontorsstädning i Bromma.

Anställda kanske själva kan ta hand om att ladda diskmaskin med muggar och andra köksredskap. Men den som kommer och städar drar igång disken och placerar sedan allt på hyllor igen.

Dessutom så ser kontorsstädaren till att spill torkas upp och att golv och möbler i köksutrymmet är rena. Detta särskilt efter lunch då platsen används som flitigast.

Toaletter måste vara hygieniska

Toaletter ska också städas av städfirman som tar hand om kontorsstädningen. Det är viktigt att sopor kastas ut och att även golv och väggar torkas av. Det ska dofta fräscht från toaletter och ingen ska uppleva att de inte går att använda. Tvål och pappershanddukar ska också fyllas på.

Trevliga kontorsutrymmen

För att kontoret ska vara trevligt för alla så gäller det att städaren som kommer tar hand om golv. Under slaskigare årstider så blir detta extra viktigt. Grus och smuts ska sopas undan och golven ska rengöras så ofta som krävs.
Det är också bra om kontorsstädning i Bromma kan inkludera uppgifter som torkning av bord och hyllor. Ibland så kan ju konferensrum också behöva städning så att de står redo att användas för möten med anställda och kunder.

 

För mer info besök Neonia

 

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se