Stäng
Pressrelease från Numisbing
juni 14, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Numisbing Limited investerar 9,4 Mkr i sin ”Collectibles Fund”

– ”Tack vare det höga intresset på samlarmarknaden under några år uppvisar fonden en mycket stark tillväxt med över 28 procent under 2018 och en tillväxt på 11 procent under de första fem månaderna 2019. Därför har vi åtagit oss att investera upp till 4 miljoner US Dollar i samlarfonden under detta år. ”sade Numisbing grundare och ordförande, Ramkumar Sarangapani.

Det ska också noteras att Numisbing Limited fungerar som investeringsrådgivare till samlarfonden.

Om Collectibles Fund:

Collectibles Fund Segregated Portfolio, som förvaltas av Cabaritta Funds SPC, är en sluten fond som finns vid Caymanöarna sedan 2017. Fondens mål är uppskatta tillgångar inom dess samlarområde och investerar främst i samlarobjekt och konstverk, med inriktning på en årlig avkastning på över 10 procent. För närvarande har det sex olika tillgångsklasser med separata portföljer baserat på olika typer av investeringar.

Om NUMISBING:

NUMISBING AB (www.numisbing.se) är ett Numismatics & Arts-bolag med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och har sin operativa verksamhet i Dubai, Förenade Arabemiraten, som för närvarande är på väg att noteras på Nasdaq First North Stock Exchange i Stockholm, Sverige. Sedan starten 2012 har Numisbing vuxit till ett ledande Numismatiks-företag i Mellanöstern-regionen med en marknadsandel om nära 75 procent. Under sommaren kommer Numisbing AB att ansöka om listning vid Nasdaq, First North i Stockholm. Mer information vid www.numisbing.se.

Sök på Politism.se