Stäng
Pressrelease från Northmill
november 8, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Niclas Carlsson ny Bolagsjurist på Northmill

Niclas Carlsson

Northmills tillväxtresa fortsätter; under 2017 ökade koncernens omsättning med 123 procent till SEK 307 m och personalstyrkan med 30 %. Därmed har Northmill anställt Niclas Carlsson som Bolagsjurist. Niclas har en bakgrund som delägare på advokatbyråerna Time Law och Danowsky & Partners. Han har bred erfarenhet av affärsjuridik bland annat inom IT- och immaterialrätt, marknadsrätt och konsumenträtt, med en juristexamen från Lunds Universitet.

“Niclas är en riktig drömrekrytering för Northmill. Hans kompetens och erfarenhet kommer vara ovärderlig i takt med att bolaget etablerar sig på nya marknader och lanserar nya produkter. Det är också väldigt kul att se den seniora talang som Northmill attraherar – vi har alltid haft som mål att få de allra bästa medarbetarna,” säger Hikmet Ego, Chief Executive Officer för Northmill.

“Northmill är ett välskött bolag i en bransch i snabb förändring. Jag hoppas att med min erfarenhet kunna bidra till att juridiken ger stöd i koncernens fortsatta expansion. Det är för mig personligen både spännande och utmanande att ta mig an rollen som bolagsjurist efter många års arbete som advokat” säger Niclas Carlsson.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se