Stäng
Pressrelease från Ida Infront
maj 21, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Migrationsverket väljer Ida Infronts Förmedlingstjänst för Mina meddelanden

Ida Infront

Migrationsverket har i sitt regleringsbrev från regeringen fått i uppdrag att ansluta sig till Skatteverkets tjänst Mina meddelanden. För att göra det på ett enkelt och effektivt sätt har myndigheten valt att köpa in Ida Infronts produkt iipax communication FMM, Förmedlingstjänst för Mina meddelanden, som redan idag används på myndigheter som Exportkreditnämnden och Naturvårdsverket för att leverera post digitalt till företag och medborgare.  

Med produkten ska Migrationsverket ansluta sitt postflöde genom att integrera sina interna system till tjänsten Mina meddelanden, en gratistjänst där medborgare kan registrera sig för att kunna ta emot, läsa och samla all myndighetspost digitalt. Genom anslutningen får myndigheten en snabbare och mer kostnadseffektiv postgång, samtidigt som de gör miljön en tjänst.

          ”Vi är självklart stolta över att Migrationsverket väljer Ida Infronts smidiga produkt som Förmedlingstjänst. I affären ingår även införande av tjänsten, support och underhåll samt optioner på utbildning och konsulttjänster”, säger Stefan Jonegård, VD på Ida Infront.

Produkten iipax communication utvecklas och underhålls av Ida Infront och ingår i iipax produktfamilj som innehåller funktioner för säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och e-arkiv.

Migrationsverket är den myndighet som prövar ansökningar från personer som vill bosätta sig i Sverige, komma på besök, söka skydd undan förföljelse eller ha svenskt medborgarskap.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se