Stäng
Pressrelease från Kosttillskottguiden
maj 20, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Kosttillskottguiden.nu har lanserats i Danmark

– Lanseringen i Danmark är verkligen något vi sett fram emot ett tag nu. Efter att beslut om lanseringen tidigare togs under året har vi nu arbetat dag och natt med att kunna få ut sidan på den danska marknaden, säger Robin Johansson, VD och medgrundare av Venerolink AB som skapat och driver ett antal olika hemsidor inom hälsosegmentet på främst den Svenska marknaden.

Kosttillskottguiden.nu, som lanserades under början av 2017, finns sedan tidigare, utöver i Sverige, även i Norge. På bara något år har besöksantalet ökat väsentligt och således även den ekonomiska tillväxten.

– Det känns skönt att se att vårt hårda arbete börjar ge resultat. För cirka ett år sedan lade vi om vår strategi mot google vilket under senare googleuppdateringar visat på positiva rankingförflyttningar. Vårt arbete är nu helt fokuserat på det långsiktiga resultatet, något vi tror kommer att gynna oss på sikt, säger Robin.

Kosttilskudguiden.dk använder sig av samma design och layout som den svenska versionen och det finns inga planer på att ändra detta.

– Vår nuvarande design och layout på vår svenska site har visat sig uppskattad bland besökarna och kommer således även att testas på den danska marknaden. Vi får sedan se med tiden vad statistiken säger gällande danskarnas uppskattning av nuvarande version, avslutar Robin.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se