Stäng
Pressrelease från Cinode AB
november 20, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Konsultpodden – äntligen en podd för konsultbranschen

Konsultpodden

I Konsultpodden möter lyssnarna Mattias Loxi, medgrundare av Cinode och Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender i konsultbranschen, utmaningar, möjligheter, gigekonomin, försäljning och mycket mer.

Mattias är medgrundare och marknadsansvarig på Cinode, som erbjuder smarta verktyg för konsultföretag. Mattias driver Sveriges största blogg om konsultbranschen samt det populära nyhetsbrevet Veckans konsultnyheter”. Han föreläser även om trenderna i konsultbranschen och dagligen träffar han ledningsgrupper på de svenska konsultbolagen. I Konsultpodden delar han med sig av sin förståelse för de stora förändringar som sker i branschen.

 ”Jag jobbar dagligen för att förbättra klimatet i branschen och får genom den här podcasten ännu ett häftigt forum att diskutera allt som är på gång. Otroligt kul och lärorikt.”

Håkan Mildh Svensson är en visionär grundare av konsultbolaget Berotec och expert på gigekonomin. Han har byggt upp Sveriges största bolag med bara gigare genom att samla personer som delar värderingar och brinner för samma syfte. Genom att erbjuda dessa 270 personer en modell som innebär work-life balance på riktigt har han även lyckats attrahera och behålla talanger med väldigt eftertraktade kompetenser.

 ”Det råder en galen situation i konsultbranschen. Teknikbranschen går enormt fort framåt. Vi behöver slå alla kloka huvuden ihop för att hantera förändringarna, därför ska det bli extra intressant att möta de gäster som vi intervjuar i Konsultpodden”, säger Håkan.

Läs mer och lyssna på konsultpodden.com

Podden finns även på Acast; https://www.acast.com/konsultpodden

Soundcloud; https://soundcloud.com/user-714233895

Och senare i veckan hos iTunes/Podcaster

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se