Stäng
Pressrelease från HCL
juni 19, 2017
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Inför International Yoga Day: Indiska IT-konsulten HCL Technologies bjuder stockholmare på unik och gratis Yoga-upplevelse

Stockholm, 19 juni, 2017: HCL Technologies (HCL), en av världens största IT-konsulter och en viktig leverantör av IT-tjänster på den svenska marknaden, bjuder in till en gratis Yoga-upplevelse I Stockholm den 19 juni kl. 17.00-19.00.

Eventet äger rum i samarbete med den indiska ambassaden och är ett led i firandet den internationella Yoga-dagen.

Alla är välkomna att delta utan kostnad och oberoende av förkunskaper.

Plats: Stockholm Waterfront Congress Building, hall C Nils Ericsons Plan 4

Tid: måndag 19 juni kl. 17.00-19.00.

Kostnad: Ingen

Den internationella Yoga-dagen syftar till att öka kännedomen om fördelarna med Yoga. Under 2017 sker firandet under temat “Yoga for Health” och ska därigenom understryka hur Yoga kan vara ett holistiskt sätt att skapa balans mellan kropp och själ.

HCL är ett företag med huvudkontor i Indien, och som etablerade sin nordiska verksamhet 1999 I Stockholm. Idag har HCL kontor 6 nordiska kontor och 3 så kallade delivery centers för IT-tjänster. Fler än 2500 konsulter jobbar med förändringsarbete hos fler än 30 nordiska kunder. HCL ser Norden som en viktig tillväxtregion i sin globala satsning.

Yoga är en anrik metod med sina rötter i Indien. Ordet Yoga kommer från Sanskrit och betyder “att koppla samman” eller “att förena”, med syftning på föreningen mellan kropp och själ. Yoga praktiseras på olika sätt runt om I världen och ökar stadigt i popularitet. 

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se