Stäng
Pressrelease från I-Tech
maj 23, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

I-Tech bästa Småbolags notering 2018 i kategorin kursutveckling

Den 22 maj 2019 presenterades vinnarna av SvD Börsplus IPO guide pris för 2018 års bästa börsnoteringar. I klassen Småbolag blev I-Tech utsedda till vinnare i kategorin Kursutveckling och kom på fjärde plats i kategorin Kvalitet (av totalt 20 bolag).

SvD Börsplus IPO-guiden är en gratistjänst som är tillgänglig för alla investerare som vill få en snabb överblick över relevanta fakta om aktuella börsnoteringar. De granskar också samtliga svenska börsnoteringar under året. SvD Börsplus IPO-guiden delar ut pris till de bästa börsnoteringarna under året.

Pristagare utses för bolag och rådgivare i grenarna Kursutveckling respektive Kvalitet, fördelat på tre storleksklasser (Miljardbolag, Småbolag och Mikrobolag). Kursutveckling beräknas från teckningskurs och framåt i 12 månader med brytpunkt 30 april 2018. I kategorin Kvalitet rankas bolagen i första hand efter antal varningsflaggor och i andra hand kursutveckling.

”Det är otroligt roligt att marknaden har tagit emot oss så positivt och att vi hade bäst kursutveckling av alla i klassen. Vi är också stolta över att vi placerat oss högt i kategorin Kvalitet”, säger Magnus Henell, CFO.

Finansiell rådgivare i samband med börsnoteringen var Erik Penser Bank som blev utsedda till årets rådgivare i kategorin Kvalitet bl.a. baserat på arbetet med I-Tech

Om Selektope®

Genom Selektope® introduceras för första gången en farmakologisk metod i bekämpandet av hård påväxt. Genom att tillfälligt stimulera oktopamin receptorn, aktiveras havstulpanlarvens simreflex och hålls därigenom borta från skrovet. Denna banbrytande upptäckt innebär en oöverträffad motståndskraft vid väldigt låga koncentrationer och inom gränserna för en rigorös riskutvärdering. Selektope® är en organisk, icke-metallisk, substans med bevisad verkningsgrad vid en koncentration om 0,1 viktprocent. www.selektope.com. 

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se