Stäng
Pressrelease från Danske Bank Sverige
maj 24, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Från tak till skrivbord – Danske Bank odlar grönt under stjärnorna

odling2

Odlingen togs i drift tidigare i vår och skörden blir fullskalig i augusti.

– Jag är stolt över att kunna erbjuda närodlat genom kompostering inför vår- och sommarsäsongen då användningen av färska örter ökar stort samt kunna ta tillvara på grönt kulturarv som gynnar Sveriges odlade mångfald. För Danske Bank handlar hållbarhet om att göra skillnaden inom de områden där banken har möjlighet att påverka, däribland restaurangen, säger Manuel Svensson krögare.

– Danske Banks hållbarhetsstrategi som har som ambition att skapa långsiktiga värden för kunder, medarbetare, ägare och investerare och för samhällen banken verkar i. Med närodlad mat kommer vi en bit på vägen till att minska miljöproblemen i samhället, säger Berit Behring, vd på Danske Bank Sverige.

I restaurangen vid Danske Banks huvudkontor på Norrmalmstorg i Stockholm finns tretton gästmatsalar som används i representationssammanhang.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se