Stäng
Pressrelease från EsportBets Group
augusti 10, 2017
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

EsportBets-gruppen täcker DreamHack Masters i Malmö med 2 miljoner i prispotten

Onsdagen den 30 augusti samlas världens elit i Malmö Arena för att visa vilka som är bäst i världen på datorspelet Counter-Strike: Global Offensive. EsportBets täckte nyligen PGL Major i Krakow, och har gruppen har ni bestämt att även bevaka DreamHack Masters i Malmö, delvis via sin svenska sajt http://esportbets.se/. “Vi såg stort intresse och höga trafikvolymer vid senaste bevakningen av PGL Majorn i Krakow, och kände därför att det här är ett koncept vi vill fortsätta utveckla på våra sajter för våra svenska och internationella besökare.” säger Kristoffer Ranieli, redaktör EsportBets-gruppen.  

Det är inte bara svenskar som är intresserade av turneringen, esport växer även internationellt och därför har EsportBets-gruppen tagit fram den engelskspråkiga sajten http://www.esportsbets24.com/ som är öppen för internationella besökare. ”Esport har en enorm skara fans världen över och det finns ett stort internationellt intresse för vadslagning på den här turneringen som spelas på svensk mark. Det är mycket pengar som står på spel och då blir det extra spännande för tittarna.” fortsätter Kristoffer Ranieli.

De lag som representerar Sverige är inga mindre än superstjärnorna i fnatic och förra årets vinnare Ninjas in Pyjamas (som har bytt ut två spelare sedan DH Masters Malmö 2016). Det återstår att se om ninjorna lyckas att upprepa fjolårets bragd och återigen lyfta pokalen i Malmö Arena. För de mest inbitna åskådare finns http://www.csgo-betting.com/ att kolla in, som också ingår i EsportBets-gruppens nätverk. Det är en specialiserad sajt där det finns avancerade och ingående artiklar om betting på csgo. ”Esporten csgo är extra populärt att satsa pengar på, därför såg vi att det fanns ett behov av att ta fram en sajt med expertråd för hängivna fans.” avslutar Kristoffer Ranieli.

 

Sök på Politism.se