Stäng
Pressrelease från Doconomy
december 14, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Doconomy lanserar ett nytt klimatforum för att göra skillnad på riktigt

Det första initiativet från Doconomy är den digitala banktjänsten DO som låter dig klimatkompensera eller investera i klimatsmarta projekt med krediter du får från dina vardagsinköp. Det andra initiativet är att vi startar upp ”DO Talks”, ett nytt klimatforum med modererade diskussioner kring utvalda klimatfrågor.

DO Talks är en serie möten, över hela Sverige, där ledande experter inom mode, finans, teknik och akademi förklarar och diskuterar aktuella ämnen som står i fokus för klimatet. Alla deltagare har en sak gemensamt, de vill ta ansvar och vara en del av lösningen.

Redan nästa måndag klockan 15.00 arrangeras det första DO Talk på Helio GT30 i Stockholm. Förutom Doconomy som kommer att berätta mer om DO är även Per Grankvist, journalist och expert på hållbart företagande och Tove Erikslund, hållbarhetschef på Ålandsbanken med fler på plats och delar med sig av sina kunskaper och insikter.

Helena Mueller, ”Climate Reality Leader” i Al Gores nätverk och styrelse-ordförande och strategichef på Doconomy kommer även tala om senaste nytt i klimatfrågan på global nivå. Kanske mer relevant nu än någonsin då klimatmötet i Katowice avslutas idag.

DO Talks är gratis att delta på och öppen för alla. Anmälan görs bäst via https://do-talk.confetti.events/. Om du vill veta mer, var vänlig kontakta vd Nathalie Green eller styrelseordförande Helena Mueller.

Sök på Politism.se