Stäng
Pressrelease från D&Company Nordic
november 8, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

D&Company Nordic utökar sin produktportfölj med Reebok

”Vi är mycket glada över att förtroendet att få distribuera Reebok glasögon och solglasögon till Nordens optikbutiker. Efterfrågan finns redan och vi är övertygade att Reebok har en naturlig plats hos optikerbutiker i Norden. Reebok är ett trovärdigt varumärke som även har en enorm bredd och deras engagemang för att bli bäst på Fitness/Crossfit som är en växande träningsform tror vi gynnar vår försäljning. Till skillnad från andra rena sportmärken är Reebok även väldigt starkt bland kvinnor som står för merparten av konsumtionen av optikprodukter säger Ralph Dahlin VD för D&Company”

Distribution och försäljning av Reebok börjar första kvartalet 2019 och distributionen sker via Essilor/FGX till D&Company.

Om D&Company
D&Company Nordic AB (publ.) utvecklar och licensierar ut en digital plattform, Idun, specialanpassad för optikbranschen enligt en SaaS-modell (Software as a Service). Idun ger en enskild optiker, köpgruppering eller kedja snabb och kostnadseffektiv tillgång till en digital produkt som ger möjlighet till ökad service och kommunikation med dess kunder. Därtill designar, tillverkar och säljer D&Company glasögonbågar under varumärkena Norr, Tiger of Sweden, Efva Attling, Blåkläder mfl till optiker, apotek och travel-retail-segmenten. D&Companys huvudkontor finns i Täby, Sverige.

Kontakt
D&Company Nordic AB

Ralph Dahlin, VD

Tel: 070-565 89 79
E-post: [email protected]
Pentavägen 5B

187 30 Täby
www.dcompanynordic.com

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se