Stäng
Pressrelease från D&Company Nordic
november 9, 2018
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

D&Company Nordic AB lanserar en ny typ av glasögon för säkrare bilkörning i mörker

D COMPANY

Den nya produkten Night Driver kompletterar D&Companys breda sortiment av polariserande glasögon och är riktad mot bilister och mörkerkörning.

        För den oinvigde kan det låta märkligt att lansera glasögon att använda i mörker, men för de bilister som kört bil på kvällen och natten är detta troligen inte lika uppseendeväckande. Uppskattningsvis berörs 80% av invånarna av s k nattmyopi, dvs att synen försämras på kvällen vilket kan avhjälpas med en lätt synkorrektion. Vi ser en stor efterfrågan av denna typ av glasögon då en stor andel av befolkningen lider av nattmyopi. Mellan 60 och 65% av invånarna i Norden har körkort och alla med nattmyopi bör vara i behov att se bättre vid kvällskörning. Marknaden är enorm, säger Ralph Dahlin VD för D&Company

D&Company nya produktlinje Norr Night Driver är en produkt som både glasögonbärare och icke glasögonbärare kan använda. Norr Night Driver har ett gult glas som filtrerar bort det blå ljuset från moderna billyktor, det ljus som uppfattas som störande och tröttande.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se