Stäng
Pressrelease från Clavister
juli 3, 2017
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Clavister väljer Sanmina för att producera helsvenska säkerhetsprodukter

John Vestberg

Clavister (Nasdaq: CLAV), en ledande leverantör av högpresterande säkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk meddelar idag att man väljer att producera ett antal av bolagets produktmodeller i Sanminas fabrik i Örnsköldsvik istället för i Asien. Produktionssamarbetet innebär en helsvensk produktserie, från utveckling, mjukvarudesign och testning, till slutgiltig produktion och montering.

Sanmina, ett sk ”US Fortune 500”-bolag med 45 000 anställda i 25 länder, står väl rustade för att leverera teknologi-produktion i världsklass, särskilt till kunder med omfattande krav inom nätverksområdet. Sanminas förmåga att leverera högsta industriell kvalitet, tillsammans med kostnadsvinster som uppnås genom hög nivå av automation och skalfördelar som globalt bolag, kommer att innebära väsentliga affärsmässiga fördelar för Clavister.

”Att ha en Sanmina-fabrik nära vårt huvudkontor i Örnsköldsvik gör det möjligt för oss att att uppnå ett riktigt agilt arbetssätt gällande produktdesign, prototypframtagning och produktion med korta ledtider, genom ett tätt samarbete mellan våra två bolags ingenjörs- och leveransteam. Vi främjas också av Sanminas globala konkurrenskraft, vilket kommer att ha en positiv påverkan på våra nyckeltal, såsom kostnader för produktion, logistik och eftermarknadstjänster. Sammanfattningsvis är det en mycket positiv utveckling för oss och våra kunder och partners”, säger John Vestberg, VD för Clavister.

//Ends

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se