Stäng
Pressrelease från Transiro Int AB
januari 18, 2019
Detta inneråll är sponsrat och kommer från

Bolist startar ny kedja och tecknar avtal med Transiro Int AB (publ) – Kassanova Affärssystem

Bolist startar upp en ny helägd kedja inom segmentet järnhandel och tecknar avtal med Transiro om Kassanova Affärssystem. Kedjan kommer att gå under namnet Järnia Outlet och Bolist förvärvar 8 stycken av Harald Nyborgs butikslägen i Sverige. Det nya butikskonceptet öppnar den 1 mars 2019 och kommer att fokusera på ett outletsortiment med upp till 70 procents rabatt samt ett bassortiment inom järn, hus och hem.

“Vi är stolta för förtroendet att leverera Kassanova Affärssystem till Bolist nya koncept. Vi är idag den största leverantören av affärssystem till Bolistkedjan och nu stärker vi ytterligare vår position inom järn- bygg- och färgfackhandeln”, säger Fredrik Schön, VD på Sindas – dotterbolag till Transiro Int AB sedan december 2018.

“Vi på Bolist har använt oss av Kassanova Affärssystem under lång tid i flertalet butiker och är mycket nöjda med systemet och den support och hjälp vi får från Sindas. För oss var Kassanova det naturliga valet som affärssystem till vårt nya koncept”, säger Tomas Fritzon, VD på Bolist.

Bolist använder idag Kassanova Affärssystem i 30 av sina 180 butiker. Den 1 oktober 2018 anslöt sig Järnias butiker till Bolistkedjan som tillsammans omfattar totalt 240 butiker. Ordervärdet för Kassanova är omkring 600 000 kronor under 2019.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på: VD Transiro – Johan Eriksson
Telefon: 070-372 82 17
E-post:
johan.eriksson@transiro.com

Om Transiro

Transiro utvecklar produkter som hjälper företag inom transport att stärka sina affärskritiska processer. Genom att visualisera och hantera fordon på ett mer effektivt sätt sparar Transiros kunder tid, resurser och miljö. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter transportföretagens behov av flera olika system. Sedan december 2018 ingår Sindas Infomrmationssystem AB i Transirokoncernen. Sindas har en etablerad marknadsposition i bussbranschen och specialiserar sig på två produktområden: Kassanova Affärssystem, ett affärsfackhandelssystem för järn-, bygg-, hobby- och färghandel samt Klartext Bussbokning som är det marknadsledande planeringssystemet för linje- skol- och beställningstrafik i Sverige. Mer information om bolaget finns på www.transiro.com.

Denna information är sådan information som Transiro Int AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 18 januari 2019. 

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se