Stäng
februari 8, 2018
Mattias Nyström, Pitchare

Vad fan får jag?

 • Det här får vi.
  Vi, som precis genomgått ett kejsarsnitt för våra tvillingar 20171109, med över 10 personer i operationssalen. En operaration som gick hur bra som helst och inte pågick så lång tid heller.

  Vi får tillgång till sköterskor och läkare dygnet runt på BB, som jag tycker är en stor trygghet. Hjälp med matning, amning, mätning, vägning, tvättning.

  Vi får bo i ett jättefint rum med eget kylskåp, dusch, toalett, TV, sängar och en vacker utsikt. Vi får stanna så länge vi önskar dessutom. Allt detta helt kostnadsfritt. Sen ingår frukost, lunch, middag, kvällsmat och blöjor.

  Jag är jävligt stolt över vår sjukvård i Sverige, men det är klart att det finns utmaningar här också. Allt kan utvecklas och bli bättre. Men just förlossningsvården just vi fått kunde inte varit bättre.

  En professionell sjukvård i världsklass är vad vi fått för våra skattepengar. Jag skulle aldrig vilja byta ut detta mot något.

  Detta är vad vi får, jag anser att det är väldigt egoistiskt och själviskt att inte betala skatt i Sverige, vi borde straffbeskatta alla skattesmitare som gärna utnyttjar vår välfärd på olika sätt genom att ha barn på skolan, gör läkarbesök eller något annat som staten hjälper till med.

  Jag betalar gärna skatt för den underbara vård vi fått.

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se