Stäng
blog-header
oktober 17, 2013
Mohammed Ryback, bloggare

Redline-exklusivt om nya samarbetet

På fredagen släpper Redline en remixOskar Linnros hyllade singel ”Från Balkongen”. Masse Salazar står för den mäktiga produktionen. Redline-artisterna Linda Pira, Stor och vi i Mohammed Ali samt Oskar själv blessar er med rapverser. Jag frågade mina Redlinevänner hur de ser på remixen.

Bröderna Salazar: ”Vi har ömsesidig respekt för varandras musik och har snackat länge om att samarbeta. Vi fastnade för ”Från balkongen” och Oskar ville ha en remix så vi gav honom en remix bara Redline kan ge. Vi ville också höra honom rappa.

Linda Pira: ”Jag tyckte det skulle bli kul att göra en låt med en stor artist och låtskrivare som inte hade rappat på ett tag. Jag som är helt ny i gamet kände mig ärad när jag blev tillfrågad. Att göra det tillsammans med Redlinemedlemmar var ännu ett plus.”

Mohammed Ali: ”Idén kring ett samarbete mellan Redline och Oskar Linnros lät galen och fräsch, och vi gillar också temat och konceptet bakom låten fett redan första gången vi hörde originalversionen. Vi gillade Linnros ‘skådning’ från hans balkong, trots all negativitet man såg där uppifrån såg man också en glimten av hopp. Vi kände igen oss i det.”

bild

Hör låten här.

 

PRESSRELEASER

från Cision

Sök på Politism.se