Stäng
blog-header
september 14, 2014
Kawa Zolfagary, bloggare

Vallokaler håller öppet extra länge

I Göteborg är det sån kö till vallokalerna att de har beslutat att hålla öppet extra länge. Att det är långa köer kan missgynna de rödgröna vars väljare är mindre benägna att gå till vallokalen och rösta. Om man då måste stå i kö en stund så kanske det blir att sofflocket blir mer lockande. Förhoppningsvis inser de som inte röstat än hur allvarligt valet är och hur mycket som står på spel och går för att rösta ändå.

Har ni rapporter om köer och förlängda tider från andra ställen i landet? Hör av er till oss i vår livechat där vi bevakar valet hela kvällen!

Om bloggen

Det är vi som är Genusfolket. Sidan lanserades hösten 2012 med Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Kawa Zolfagary. Efter någon månad lyckades vi rekrytera My Vingren till redaktionen. Sakta men säkert växte läsarskaran. En större sida kräver också fler som kan bidra, så vi rekryterade Nikita Feiz och Judith Kiros. I augusti 2013 blev Genusfolket en del av Politism. Hösten 2014 tillkom skribenterna Tanvir Mansur och Julia Cagan. I dag skriver Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Tanvir Mansur för Genusfolket.

  • Gustav Almestad
  • Hanna Gustafsson
  • Nikita Feiz
  • Tanvir Mansur

Sök på Politism.se