Stäng
blog-header
juli 7, 2015
Nikita Feiz, Bloggare
Foto: AP

Se trailern till Caitlyn Jenners realityserie ”I am Cait”

Strax efter Diane Sawyers uppmärksammade intervju med Caitlyn Jenner sändes tidigare i våras presenterade tv-kanalen E!, som även sänder Keeping up with the Kardashians, att Caitlyn Jenners nya liv blir reality show.

”I am Cait” har premiär i USA den 26 juli. Förhoppningsvis kommer serien bidra till större acceptans och förståelse kring vad det innebär att vara trans.

Ytterligare en trailer för ”I am Cait” finns här. Caitlyn Jenner har även startat en blogg som går att läsa på caitlynjenner.com.

Om bloggen

Det är vi som är Genusfolket. Sidan lanserades hösten 2012 med Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Kawa Zolfagary. Efter någon månad lyckades vi rekrytera My Vingren till redaktionen. Sakta men säkert växte läsarskaran. En större sida kräver också fler som kan bidra, så vi rekryterade Nikita Feiz och Judith Kiros. I augusti 2013 blev Genusfolket en del av Politism. Hösten 2014 tillkom skribenterna Tanvir Mansur och Julia Cagan. I dag skriver Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Tanvir Mansur för Genusfolket.

  • Gustav Almestad
  • Hanna Gustafsson
  • Nikita Feiz
  • Tanvir Mansur

Sök på Politism.se