Stäng
blog-header
januari 23, 2013
My Vingren, bloggare

Grattis – nästa år kanske du får stora bröst och en rik pojkvän

BirthdayCardjpg

Grattis på trettonårsdagen, tjejen! Tyvärr kommer det dröja minst ett år till innan du har tillräckligt stora bröst för att kunna få en rik pojkvän. Men det är väl värt att vänta på, då äntligen kommer du kunna casha in välbehövliga diamater och  rubiner. Håll ut, tjejer, bara lite till, så kommer patriarkatet garanterat få ett ordentligt strypgrepp om er.

Tack B. Arnold Barton Cards för det här smakfulla födelsedagskortet vi kan ge till våra systrar, döttrar eller andra småbröstade trettonåringar som behöver lite framtidshopp eller av annan anledning inte mår tillräckligt dåligt över sitt bröstomfång.

Kortet trycktes ursprungligen upp 1998 men väckte nyligen stor kalabalik i Storbritannien efter att en twittrare la upp en bild av födelsedagskortet som såldes i den stora butikskedjan Hallmark. Det var ett misstag, säger Hallmarks ansvariga David Dean efter att han lovat att försöka leta reda på och kassera alla exemplar av födelsedagskortet.

Misstag. Jo. Det kan man ju också kalla det.

 

Om bloggen

Det är vi som är Genusfolket. Sidan lanserades hösten 2012 med Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Kawa Zolfagary. Efter någon månad lyckades vi rekrytera My Vingren till redaktionen. Sakta men säkert växte läsarskaran. En större sida kräver också fler som kan bidra, så vi rekryterade Nikita Feiz och Judith Kiros. I augusti 2013 blev Genusfolket en del av Politism. Hösten 2014 tillkom skribenterna Tanvir Mansur och Julia Cagan. I dag skriver Gustav Almestad, Hanna Gustafsson och Tanvir Mansur för Genusfolket.

  • Gustav Almestad
  • Hanna Gustafsson
  • Nikita Feiz
  • Tanvir Mansur

Sök på Politism.se