Stäng
augusti 23, 2013
Eric Rosén, chefredaktör
Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Vanliga frågor

Vem äger Politism?

Politism.se är ett initiativ från Aftonbladets politiska chefredaktör och startas av Aftonbladet med LO och Kommunal som medfinansiärer. Vi har dock vår egen röst, vår egen agenda och representerar vare sig Aftonbladets ledarsida, LO eller Kommunal – och de representerar inte oss.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Vår kontaktsida hittar du här. Du kommer lättast i kontakt med oss via mejl. Där är det förnamn.efternamn@politism.se som gäller.

För annonsering och samarbeten kontakta Eric Rosén [eric.rosen@politism.se] eller Zina Al-Dewany [zina.aldewany@politism.se].

Vem är ansvarig utgivare för Politism?

Chefredaktören Eric Rosén.

Vad menar ni med ”Genom att låta färre komma till tals kan vi låta fler röster höras”?

När alla får komma till tals på internet utan att en redaktör går in och sorterar eller man på andra sätt väljer vad som ska beredas plats vet vi – det har de flesta märkt vid det här laget – att det ofta slutar med att bara en enda röst hörs. En rätt så hatisk och obehaglig röst, ibland till och med hotfull. Sällan konstruktiv.

Därför tror vi att ett aktivt redaktörskap tillsammans med värdering från våra användare är det bästa sättet att låta flera olika röster verkligen höras.

Sök på Politism.se